"67 éves nyugdíjas vagyok, korábban soha nem festettem a szemöldököm és a szempillám,de Évike ajánlására most kipróbáltuk. Kicsit féltem tőle, hogy túl vékony vagy túl sötét lesz a szemöldököm, de rábíztam magam Évikére, hisz mégis ő a szakember és milyen jól tettem! A kezelés végén mikor belenéztem a tükörbe egy 10 évvel fiatalabb nő nézett vissza rám.
Nagyon örülök, hogy megfogadtam Évike tanácsát."
I. Mária, Hajdúszoboszló

"Nagyon elégedett vagyok Évi munkájával, végre olyan szemöldököt varázsolt nekem amit eddig senki nem tudott értelmesen kivitelezni. Személyre szabottan egyénileg dolgozik, és remek tanácsokat ad. Köszönöm ezúton is!"
B. Gabriella, Debrecen

"Egyik kedves ismerősöm ajánlotta az Anna Beauty Szalont, a minap épp volt egy kis szabadidőm, így bejelentkeztem egy arcmasszázsra. Az arcmasszázs maga volt a teljes testi és lelki feltöltődés egy röpke fél óra alatt. A következő időpontot már meg is beszéltük jövő hétre."
V. Erika, Debrecen

"Múlt héten voltam a kozmetikában mezoterápiás luxuskezelésen,az eredmény szemmel láthatóan feszesebb, simább és kipihentebb arc. Mikor hazaértem a férjem, aki soha nem vesz észre rajtam semmit is megegyezte, hogy úh de kisimult az arcod most. Nekem ennél jobb ajánlás nem is kell."
R. Katalin, Debrecen

"Kedves Évi!
Nagyon szépen köszönöm a mai sminket, amit varázsoltál nekem. Messze felülmúlta a várakozásomat(a fülledt 34fokos melegben sem kellett kicsit sem igazítani rajta) Mivel ma jártam nálatok először (de nem utoljára), most szereztem az első benyomásokat. Fantasztikus a hely, a megnyugtató környezet, a barátságos és kedves kiszolgálás és a profi munka. Maximális a színvonal minden tekintetben . Az Anna Beauty Szalont mindenkinek csak ajánlani tudom!"
P. Éva, Debrecen

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo