MEZOPEN kezelés (tűs mezoterápia)

A MEZOPEN-es kezelés a bőr regenerációs képességét fokozó eljárás, közismertebb nevén kollagén indukciós terápia. Lényege abban rejlik, hogy mikrotűk segítségével apró mikroszkopikus sérüléseket okozunk a bőr felszínén, melyre a bőr immunreakciós folyamattal válaszol. A tű nélküli mezoterápiához képest megduplázott hatása van, mivel a bőr tűkkel történő megsértésével a bőr védőrétege megreped,így nagy mennyiségű hatóanyag tud célzottan a sejteknél felszívódni (ezt a hatást lehet elérni a tű nélküli mezoterápiával is),viszont amikor a mikrotűk felsértik a bőrt, a szervezet védekező reakciója képpen beindul a kollagén és az elasztin rostok termelődése a bőrben. Az újonnan létrejövő kollagénrostok erősítik a bőr szerkezetét, rugalmasságát.

A kezelés egy nagyon minimális kellemetlen érzéssel jár, de az eredmények magukért beszélnek, (a vendégek körében 99%-os megelégedettségi arány). A kezelések után egészségesebb, feszesebb, egységesebb bőrképet kapunk.

A mai kozmetikai, és orvos esztétikai központokban alkalmazott eljárások között a kollagén indukciós terápia az egyik legnépszerűbb bőrfiatalító eljárás, amely már egy kezelés után is rendkívül látványos eredményeket produkál.

A kezelések során a TEGOR kutató központ kiváló minőségű MESOTER hatóanyagait használom. Ezeket a mezoterápiás hatóanyagokat orvosi tisztaság és rendkívül magas hatóanyag tartalom jellemzi.

Milyen problémák esetén alkalmazzuk?

 • kollagén termelés serkentésére-bőrfeszesítésre
 • striák (terhességi csíkok) eltűntetésére
 • narancsbőr csökkentésére
 • megereszkedett, petyhüdt bőr feszesítése az egész testen
 • hatóanyagok bejuttatására a bőr mélyebb rétegeibe
 • tág pórusú bőr kezelésére
 • bőr öregedés késleltetésére
 • aknék, műtét utáni hegek halványítására, baleseti hegek kezelésére
 • mély ráncok eltűntetésére, halványítására
 • bárányhimlő után visszamaradt hegek eltűntetésére
 • öregségi foltok, pigmentfoltok halványítására

A kezelés után a leégéshez hasonlatos bőrpír keletkezhet, mely bőrtípustól függően már aznap, vagy másnapra általában teljesen elmúlik.
A mezopenes kezelést követően pár napig kerülni kell az erős napsugárzást, és minden esetben fényvédő készítményt kell alkalmazni (SPF 50) a bőr védelmére.

Hány kezelés szükséges?

A kezelések gyakorisága minden esetben az adott bőrproblémától, elérni kívánt eredménytől függ.

Már az első mezopenes kezelést követően látványos javulásról számolnak be a vendégek, de a 100%-os eredményre 2-3 hónapos kezelés sorozat után számíthatunk. Fontos, hogy az első két kezelés 2 héten belül történjen, később problémától függően át lehet állni a 3-4 hetenkénti kezelésre.

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo