Arckezelések ultrahanggal

Manapság a kozmetikákban, talán az egyik legismertebb, legrégebbi és leggyakrabban használatos gépi arckezelő eljárásnak is tekinthetjük.

Szalonunk MATIS arckezeléseinél, kivétel nélkül mindegyiknél alap eljárásnak tekintjük és építjük be azokba.

A kezelés során az ultrahang rezgését a bőrbe vezetjük, ami az alsó rétegekig hatolva „magával viszi" a különböző kozmetikai termékek hatóanyagait. A rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést. Ennek a mélyreható ápolásnak az eredménye, hogy a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A kezelés lassítja a bőr öregedését, enyhíti a ráncokat, és sejtmegújító hatása van.

Ultrahang képes nagy mértékben eljuttatni a sejtek közötti szövetek állományának a hatóanyagokat, ezáltal azok sokkal több számukra jótékony kozmetikai hatóanyagot tudnak felvenni. Mivel az ultrahang a bőr mélyebb rétegeit érinti, ezek a hatóanyagok az újonnan képződött sejteket elérve ott raktározódnak, így a kezelés után is kifejtik hatásukat. Hatására a bőr üdébb, fiatalosabb lesz, megelőzi a ráncok kialakulását, valamint a meglévőket javítja. Az ultrahangos kezelés bármely bőrtípus számára ajánlható.

A bőr anyagcsere folyamatai is fokozódnak, a sejtek tápanyag és oxigén ellátása növekszik. A kötőszöveti rostokra kifejtett pozitív hatásának köszönhetően a bőr feszesebb, fiatalosan rugalmas lesz. A bőr szükségleteinek megfelelően különböző koncentrátumok juttathatók be a szövetek mélyebb rétegeibe. Látványos már egy kezelés is, de kúraszerű alkalmazása javasolt. Anyagcsere gyorsító hatásának köszönhetően segíti a gyulladt bőrök nyugtatását, az aknés bőr kezelését.

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo