Lásd újra önmagad! - Guna Biolifting (kollagén terápia)

A kollagén bőrünk egyik legfontosabb alkotóeleme, stimulálásával támogatjuk a szervezet regenerációs folyamatait, és elősegítve a szöveti méregtelenítést. A Guna BIOLIFTING kezelés egy olyan kollagén stimulációs orvos-esztétikai terápia, amely serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A kezelési kúra hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti fiatalos vonásait.

A Biolifting orvos-esztétikai program által egyszerű és gyors a fiatalodás. Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást.

Kinél alkalmazható a Guna BIOLIFTING kezelés?

Mindenkinél, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncai és csökkent bőrtónusa zavarja, vagy aki javítani szeretne stresszes, fakó, irritált bőrének állapotán.

Mire alkalmas?

  • Az érett bőr (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) fiatalításásra, feszesítésére,a ráncok csökkentésére.
  • Az irritált, stresszes, napfénykárosodott, száraz, fakó bőr regenerálására, revitalizálására, hogy újra fiatalosan üdévé, ragyogóvá és hidratálttá váljon.
  • Foltos, vagy diffúz hajhullás esetén a hajas fejbőr regenerálására, táplálására.
  • Hegek, striák esztétikai kezelésére.
  • Lokális zsírbontó (pl.toka) és cellulit kezelésre.
  • Aknés bőr kezelésére.

Miben más ez, minta többi esztétikai kezelés?

  • A Guna BIOLIFTING természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyengéd, jól tolerálható fiatalító, regeneráló eljárás.
  • Nem jelent mesterséges beavatkozást, így az eredeti, természetes vonásokat adja vissza.

Hány kezelés javasolt?

Kúraszerűen 5-10 BIOLIFTING kezelést ajánlunk, heti vagy kétheti gyakorisággal. Félévente-évente emlékeztető kúra javasolt.

Biztonságos?

Igen, mivel a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.

Alkalmazható-e más terápiás eljárásokkal együtt?

Igen, a Guna BIOLIFTING alkalmazható önmagában vagy más esztétikai eljárások hatásának fokozása céljából, pl. bioszál kezelés, ráncfeltöltés, peeling, lézeres-, RF-, IPL-, PRP/Drakula kezelések vagy esztétikai műtétek előtt és után.

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo