Dinamikus ráncok kezelése az arcon

dinamikus-rancok-kezelese-thread-lifting

Thread lifting

A thread lifting, azaz vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb módszer az arc, a toka és a nyak megereszkedett bőrének feszesítésére. Legideálisabb választás a 30-40-50-es korosztály számára. A beültetett szálak anyaga azonos az évtizedek óta biztonsággal használt sebészi felszívódó varróanyagokkal, melyek teljes mértékben lebomlanak a szervezetben. A legújabb felszívódó szálakkal végzett thread lifting tulajdonképpen lunch time kezelés. Érdemes már egészen korán a kötőszöveti rost vesztés első jeleinél beavatkozni és leállítani a folyamatot.
Legalkalmasabb a megereszkedett arcbőr, toka és nyak kezelésére, de kiváló a hatása egyéb testtájakon is, pl. lógó felkar és has is korrigálható így.

Finom, mégis látványos eredmények érhetőek el ezzel a technikával. A hatás nyilvánvalóan nem olyan drámai mértékű, mint sebészi arcfelvarrás esetén, de annál természetesebb és az arc, illetve a kezelt terület természetes vonásai nem változnak, csupán a helyükre kerülnek. A módszer másik óriási előnye, hogy nincsenek hegek és nincs vagy csak minimális a felépülési idő.

A beültetett szálak nem csupán támasztanak, hanem a kollagén indukciós hatásuknál fogva olyan irányba feszítik a bőrt, amilyen irányba befűztük őket. Ezt a hatást hívjuk vektoriális kollagén indukciónak. A beültetett szálak körül új kötőszövet képződik, amely azután is támasztja, feszesen tartja a bőrt, miután a szálak felszívódtak. A bőr hosszan, a kezelést követően 1,5 - 2 évig is feszes, fiatalos marad. A hatás fokozható a kezelések ismétlésével, a legtöbb ismétlő kezelésnél már kevesebb szál beültetésére van szükség.

A beavatkozás érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítés mellett végezhető. Mindössze fél-egy órát vesz igénybe, a beültetett szálak mennyiségétől függően. A hatás azonnal látható, azonban további hatásfokozódás várható a kezelést követő hónapokban, a szálak beágyazódásával és új támasztó kötőszövet képződésével egyidőben.

Esetleges szövődmények: bevérzés, enyhe fájdalom a beavatkozás helyén és pár napig tartó duzzanat. Ezek a panaszok pár nap alatt maradéktalanul elmúlnak.

A beavatkozás ára az alkalmazott szálak típusától és felhasznált mennyiségétől függ. Ingyenes konzultáció keretén belül részletes tájékoztatást nyújtunk.

 

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo