Nyirok drenázs kezelés, Nyirokmasszázs

A mai rohanó világban rengeteg méreganyaggal terheljük szervezetünket, melyek felgyülemlenek a testünkben és különböző betegségeket idéznek elő.

  • A nyirokmasszázs a salakanyagok kiürítésével segíti a gyógyulást. Aktiválja az immunrendszert, a sejt-anyagcsere folyamatokat, ezáltal elősegíti a gyulladások, sebek gyógyulását.
  • A nyirokmasszázs egy speciális masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így hatékonyan kiüríthetjük a méreganyagokat a testünkből.
  • A nyirokmasszázs gyengéd, ritmikus mozdulatai csillapítják a fájdalmat és közben kellemesen el is lazítanak.

Kiválóan alkalmas általános immungyengeség, gyulladások, fertőzések, gyakori légúti megbetegedések, asztma, allergia, ödémák, cellulit, az arcon és a szem környékén megjelenő duzzanatok, nyirokkeringési zavarok, idegesség, alvászavar, álmatlanság, migrén, fej-és fogfájás, valamint ízületi gyulladások, reuma, gyomor és bélrendszeri problémák, hajhullás és menstruációs görcsök kezelésére. Végezhető méregtelenítő kúrák kiegészítéseként is.

A nyirokmasszázs kb. 8-10 alkalom után fejti ki a kívánt hatást, ezért érdemes kúraszerűen alkalmazni /egyetlen masszázs nem elég /. A kezelés akár minden nap elvégezhető.

Bejelentkezés
Sári Éva: 06/30 725 1433

 

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo