Masszázs

Az arcmasszázs egyértelműen a kozmetikai kezelések legszebb és egyben legkellemesebb része. A hozzáértő kezek masszírozása maga a csoda, mely semmilyen gépi kezeléssel nem helyettesíthető. Harmonikus,nyugodt környezetben, kellő szakértelemmel és ráhangolódással végzett, jól felépített masszázs, a pozitív élettani hatások mellett segíti a vendég ellazulását, oldja a fizikai és szellemi feszültséget és fáradtságot és nem utolsó sorban LÉLEKEMELŐ hatású.

Arcmasszázs

Az arcmasszázs mozdulatai eltérnek a hagyományoskozmetikai masszázstól. Lágy és erősebb, de nem fájdalmas mozdulatok, masszázsfogások váltják egymást. A kezelésnek köszönhetően az arcbőr feszessé, a sápad, fáradt bőr pedig élettelivé, egészségessé válik. Bőrfiatalító és ránckisimító hatása révén rendszeresen ajánljuk egyéni kezelésként is.

Arc+nyak+dekoltázs masszázs

nyakmasszázs folyamán a nyak, dekoltázs masszázs folyamán pedig a dekoltázs izmainak finom átdolgozása mellett egy komplett arcmasszázst is kap a Vendég. A kezelés alatt a halk zene kitűnő kikapcsolódást és relaxálást biztosit, mely segíti a szervezet regenerálódását. A nyakmasszázs hatására az arcbőr visszanyeri rugalmasságát, feltöltődik. A felhalmozódott méreganyagok kiürülnek a nyirokereken keresztül, mely eredményeként az arcbőr tiszta, az arc pedig kipihent lesz.

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo