Alakformálás vákuumos nyirokmasszázzsal

A Vákuumos nyirokmasszázs a köpölyözés és a masszázs kombinációja.

Ez a módszer hatékony:

  • cellulit/narancsbőr kezelésében,
  • striák/terhességi csíkok halványításában,
  • testfeszesítés/bőrtónus javításának esetén.

A vákuum segítségével végzett masszázzsal a nyirokáramlást akár az 50-szeresére fokozhatjuk, így a felgyülemlett salakanyagok a legtermészetesebb úton távozhatnak a szervezetből.

A hatást fokozni tudjuk megfelelően kiválasztott hatóanyagokkal, elektrokozmetikai eljárással kombinálva (ultrahang, mezoterápia) pedig komplett, egyénre szabott testápolási programot tudunk összeállítani.

A kezeléssel fokozzuk a nyirokkeringést, gyorsítjuk az anyagcsere folyamatokat, a felhalmozódott salakanyagok gyorsabban tudnak távozni a szervezetből. A laza kötőszöveteket megerősíti, feszességét, tónusosságát visszaállítja. A terhességi csíkokat is eredményesen lehet kezelni ezzel az eljárással, a csíkok mentén köpölyözünk, míg azok ismét bevörösödnek és a megfelelő hatóanyagok bejuttatása mellett halványodnak. A zsírsejtekben lerakódott méreganyagokat is mobilizálni tudjuk a vákuummasszázs feszítő hatása révén, így azokat a nyirokkeringésbe jutva ki tudnak ürülni a testből.

Alakformálás vákuumos nyirokmasszázzsal 6500 Ft (letisztítás, radírozás, köpölyözés speciális masszázskrémmel, tekercselés feszesítő pakolással)

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo