Klasszikus kezelések Ilcsi termékekkel – alapkezelések

Ajánljuk Önnek, ha első alkalommal látogat el hozzánk és hosszú idő után újra szeretné arcbőrét professzionálisan kezeltetni. Ha szeretné megismerni bőrtípusát, ha bizonytalan a helyes otthoni bőrápolásban és teljes körű szakmai tanácsot igényel felmerülő bőrproblémája kezelésére. A kezelések alapos bőrdiagnózissal és állapotfelméréssel kezdődnek, így a hatóanyagok felhasználását egyénre szabottan, a bőrtípusának megfelelően alakítjuk ki.

A kezelés lépései

 • Tisztítás lépése: a smink és a bőrfelszínen lévő szennyeződések alapos letisztítása arclemosó tejjel és tonikkal, kétfázisú szemlemosóval
 • Peelingezés lépése: enzimes arcradírral és a frimátor gép segítségével, mely mechanikai úton távolítja el az elhalt hámsejteket
 • Gépi hatóanyag bevitel: ultrahangos vagy mezoterápiás kezelés speciális, bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal és programon
 • Szépítés és nyugtatás lépése: bőrtípusnak megfelelő maszk felhelyezése
 • Lazítás lépése: 30 perces masszázs
 • Befejező ápolás: a bőrfelszín alapos letisztítása és tonizálása után az Ön bőrének megfelelő napi ápolóval, fényvédővel, szemkörnyék ápolóval fejezzük be a kezelést.
 • Tanácsadás lépése: a helyes otthoni ápolás biztosításával bőrtípusához igazítva

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!

Vákuumos arckezelés
Kiváló vérpezsdítő, keringésjavító, feszesítő hatású, bőr méregtelenítő hatása van. A ránctalanító kezelés részeként szoktuk alkalmazni.

ILCSI

Ilcsi néni professzionális natúrkozmetikumai a világ több mint 40 országában vannak jelen. Mindenhol kuriózumnak számít a rendkívül nagy növényi tartalmú, Ilcsi kozmetikum, melyet számos díjjal ismertek el hazánkban és külföldön egyaránt.

Ilcsi néni kifejlesztett egy különleges diagnosztikai módszert.
"a bőr egy térkép" olvasni kell tudni belőle!
Ezeket a szavakat használja, és nem csak szavak!
Vannak olyan bőrproblémák, amik valamilyen belső szervi megbetegedés, vagy rendellenesség következtében alakulnak ki, vagy öröklődtek!
Ennek a módszernek köszönhetően, ezeket kozmetikusként ki tudjuk következtetni!

Az Ilcsi termékei, minőség a natúrkozmetikában!

Az Ilcsi termékei minden esetben magyar, minősített bio- gyógynövényekből, – gyümölcsökből és – zöldségekből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Több,mint 100 féle növényt használnak termékeik előállításánál, melyek nagy részét saját bioültetvényükön termesztik, a többit pedig vagy biogazdálkodásokból vásárolják, vagy vadon gyűjtjik be. Kozmetikumaik kifejlesztése során nem végeznek állatkísérletet, és nem használnak állati eredetű anyagokat.

Náluk központban van a természet, ezért termékeikre a következőek jellemzőek

 • Parabén mentes
 • Parafin olaj mentes
 • Vazelin mentes
 • Állati eredetű glicerin mentes
 • Szintetikus színezőanyag mentes
 • Szintetikus sűrítőanyag mentes
 • Etoxikált emulgeátor mentes
 • Állat kísérlet mentes

Az Ilcsi kozmetikumok – a természet erejével a szép és egészséges bőrért!

A növényeket egy speciális módszerrel "tesszük el télire", hogy megőrizzék mindazt a jót, amit a természetanya beléjük oltott. A habkrémek azért is nagyon fontosak, mert a savas pH-jú gyümölcs és növényi hatóanyagok felvételére kiválóan alkalmasak. Megőrzik a savas milliőt, amelyben a növények dolgozni, hatni tudnak. Nagyon finom, könnyű krémek, amelyekből pici is elegendő a bőr karbantartására, hibáinak kijavítására. A hidratálók árnyalattal testesebb készítmények, amelyek pH-ja a semlegeshez közelít. A zsíros krémek használatát kizárólag zsírhiányos bőr ápolására ajánlom, mert növényi olajtartalmuk rendkívül magas.

 

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo