Testkezelések

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer a centiméterek lefaragásának érdekében. A kívánt területről tüntethetők el a zsírpárnák, a bőr megszépül.A "problémás" területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakodott, fölösleges zsírdepók. Az azonnali, jelentős körfogat csökkenés mellett méregtelenítés, salaktalanítás is történik. A bőr kisimul, feszessé válik, a cellulit, a hegek és a striák látványosan csökkennek, eltűnnek.

Alakformáló testkezelés

Az alakformáló – más nevén cellulit, narancsbőr elleni, fogyasztó, zsírégető – masszázs esetén 45 vagy 90 perc időtartamú kezelésről beszélhetünk, mely áll a svédmasszázs gyors, intenzív fogásaiból hatóanyagos bemasszírozással és tekercselésből. Először is fontos megjegyeznünk – ezzel nem segítve az üzletmenetet -, hogy ez a masszázs kezelés önmagában, életmód váltás nélkül nem hatásos. Minden masszázs kezelés után ajánlott sok folyadékot fogyasztani – akár szénsavmentes ásványvizet vagy salaktalanító teát. Mondhatnánk minél többet iszol, annál jobban távoznak belőled a méreganyagok! A salakanyagok távozását az egyszerű, hagyományos svéd masszázs is segíti, természetesen közel sem ennyire, mint a cellulit masszázs.

A cellulit masszázs menetéről, kivitelezéséről: 

  • A masszázs kezelés testtájakra bontható: Felbontható combok és fenék tájékára, has és felkarokra.
  • A különböző testtájak masszázs kezelése mindig ugyanúgy történik. Vagyis intenzív masszázs a svéd masszázs fogásaiból elsősorban erőteljes dörzsölés és gyúrás alkalmazásával átdolgozzuk az adott területet és végül testtekercselő fólia segítségével betekerjük a már kezelt részt.
  • A testtájakat külön-külön tekercseljük, tehát először a két combot, majd a hasat és – ha szükséges – a felkarokat is.

A kezelés során használunk egy olajat a masszázs végzéséhez, majd a tekercselés előtt speciális gél vagy krém kerül a fólia alá, amely természetes szőlőmagolaj alapú készítmény paprika vagy fahéj kivonattal. Hatására a bőr kipirosodik, ez mutatja a keringés, és ezzel együtt a méregtelenítés fokozódását.

A leghatékonyabb eredmény eléréséhez mezoterápiás hatóanyagbevitellel,célzottan segítjük elő a makacs zsírsejtek lebontását,cellulit mértékének csökkenését,feszesítést. A testtekercselést általában a mezoterápiás kezelés és a cellulitmasszázs kiegészítő kezeléseként alkalmazzuk,de önmagában is hatékony!

Holt-tengeri iszapkezelés

Több ezer éves geológiai és biológiai folyamatok eredményeként kialakult iszapok magas huminsav és szerves anyag tartalma, hőmegtartó képessége miatt régóta használják a gyógyászatban, főként reumás és ízületi fájdalmak okozta panaszok kezelésére. Kísérletek bizonyítják, hogy egyedülálló szépészeti hatásokkal is rendelkezik: kiüríti a salakanyagokat, fokozza a sejtek anyag cseréjét, növeli a kollagén termelést és a benne lévő ásványi anyagok feltöltik a szervezetet. Kiválóan alkalmas ránctalanításra, kúraszerű használat esetén pedig akár enyhébb hatású alakformálásra is. Rendszeres alkalmazása során fokozza az immunrendszer védekezőképességét, bársonyossá teszik a bőrt és fokozódik a tápanyag és oxigénellátás.

Kezelés menete:

  • A kezelés egy só-cukor peeling masszázzsal kezdjük ami a bőrön felgyülemlett, elhalt hámsejteket távolítja el.
  • Ezt követően felhordjuk a maszkot és befóliázzuk iszapréteggel a vendéget majd 20 percet pihentetés következik, mialatt felszívódnak az ásványi anyagok és végbe megy a méregtelenítés.
  • Kezelés végeztével az iszapot tartalmazó fóliát eltávolítjuk és lemossuk az iszapot (meleg vizes törölközővel) majd a cellulite és a nyirokmasszázs fogásokkal serkentjük a salakanyagot távozását a szervezetből.
Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo