Smink

Minden nő életében vannak pillanatok, amikor szeretne jobban kinézni. A sminkelés során az arc előnyös tulajdonságait kihangsúlyozzuk, a hibákat palástoljuk. Legyen menyasszony, ballagó diák, kismama, üzletasszony: a jól ápolt külsőhöz óhatatlanul hozzátartozik egy szépen elkészített, tartós smink.
A jól sikerült smink nem látszik, csak maga a nő. A jó megjelenésnek nem feltétele a hibátlan alak vagy a szép arc, nem adottságról van szó - sokkal inkább az előnyös tulajdonságaink érvényesítésének képességéről.

Nappali smink

Természetes és egyénre szabott,ahol nem a sminket dícsérik,hanem téged.
Nem sablonsminket készítünk,hanem egyénreszabottan,az arcformához,kedvelt színekhez igazodva kiemeljük az arc előnyös tulajdonságait, miközben a kevésbé előnyösekről eltereljük a figyelmet. Ragyogó,természetes,friss és vonzó lesz az összhatás.

Alkalmi smink

Bármilyen alkalomra,fotózásra,bálra,bulira,rendezvényre készítünk látványos sminket.Lehet elegáns,szolid,dögös,feltűnő,érzéki,kifinomult?
Itt az erősebb kontúrok,színek,csillámok,füstös szemek,műszempillák kerülnek előtérbe. A smink lehet szem vagy szájhangsúlyos. Mindezeket ötvözzük az egyén és az alkalom vonásaival,hogy egy harmónikus megjelenést kölcsönözzön a smink viselőjének. A cél itt sem az,hogy a smink önálló életet éljen,hanem, hogy kiemelje viselője szépségét.

Menyasszonyi smink

Az esküvő minden lánynak egy beteljesült álom, mindenki tökéletes szeretne lenni élete nagy napján. Ahogy a hétköznapokban, úgy esküvőnkön is másra vágyunk, van aki egy mesebeli hercegnő szeretne lenni,van aki visszafogott, van aki egy dögös amazon.
Mi segítünk álmaid valóra váltásában,és,hogy az esküvőd napján tényleg Te legyél a leges legszebb.
A ruhádhoz, a hajadhoz, a kiegészítőkhöz, az esküvői csokrodhoz illeszkedő, tökéletesen kidolgozott, kifinomult smink, mely tükrözi az egyéniségedet és az elképzelésedet.
Célunk,hogy olyannak lásd magad, amilyet korábban el sem tudtál volna képzelni...
(A próbasminket nappali smink árában számoljuk)

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo