3D-s műszempilla

A hagyományos műszempillák sorban vagy tincsekben helyezhetők fel közvetlenül a szemhéjra, olyan ragasztóval, mely száradáskor megkeményedik. Nem pusztán látványosan mű hatásúak, de nehezek, kényelmetlenek, károsíthatják a természetes szempillákat, és rövid ideig tartanak. Ezzel szemben a Wonder Lashes gyönyörű, hosszantartó és rendkívül kényelmes.

A Wonder Lashes egy korszerű tartós szempilla meghosszabbítás, mely eredménye hosszabb, sűrűbb, teljesen természetes hatású szempillák. A sima tövű, polírozott végű szintetikus műszempillákat egyesével applikáljuk a természetes pillákhoz. Ez az egyedülálló technológia biztosítja a csodálatos és vonzó tekintetet hosszú időre, minden kényelmetlenség nélkül.

6d-s műszempilla

Volume lashes szempilla dúsító technika, a legújabb trend a szempilla hosszabbításban!

A fele vagy akár harmadsúlyú pillákból 1 saját szempillára 1-2-3-4-5-6 sál ultra vékony és könnyített súlyú műszempillát applikálunk egy speciális technikával, ez határozza meg a "D"-k számát. A pillák nem nehezítik el a saját szempillát, hiszen 3-6 műszempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1 műszempillaszál súlyával.

A pillákat 4-5-6 szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempillánkhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést.

Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így a 6D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja a saját pillákat és nyitja, fiatalítja a tekintetet. A ragasztó bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. A szálak mennyisége függ a technikától, illetve, hogy a vendégnek milyen sűrűségű a saját szempillasora.

A vendég kellemesen relaxálhat a szempilla felhelyezés közben, mivel a szemek csukott, nyugalmi állapotban maradnak.

Miért szükséges a töltés?

A szempillák, ahogyan minden haj és szőr véges élettartammal rendelkezik, és mikor ennek a végére ért természetes módon kihullik.

A pillák 3 életcikulsa: növekedés (anagén), nyugalmi (katagén), távozó (telogén). Ezen szakaszok közül a nyugalmi időszak a leghosszabb (kb 60 nap), ilyenkor a szempilla elérte a végleges méretét, de még nem hullik ki. Az ebben a szakaszban lévő szempillákat hosszabbítjuk meg a szálakkal. A szett viselete nem fog idő előtti hulláshoz vezetni.

Szabad szemmel nehezen állapítható meg egy szempilla várható hátralévő élettartama. Előfordulhat tehát, hogy a felhelyezés után 60 napnál hamarabb is kihullik bizonyos mennyiségű szempilla. Hogy a szempilla szett szépsége, sűrűsége mindig egyformán megőrizhető legyen, körülbelül 3 hetente javasolunk egy töltést.

Utókezelés:

  • Felragasztás után 24 órán át nem érheti víz a pillákat.
  • Felragasztás után 2 napig az úszást, a szaunát, a gőzfürdőt, a kozmetikai gőzt és a meleg vizes arcmosást kerülje.
  • Ne használjon vízálló szempilla spirált. Sminklemosáshoz kizárólag olajmentes lemosót használjon.
  • Ne dörzsölje szemét.
  • Ne szaunázzon, és ne járjon gőzzel kombinált kozmetikai kezelésekre minden nap.

6D-s szempillaépítés (extra volumennövelés): 12.000 Ft

6D-s szempilla töltés (3-4 héten belül): 6000-8000 Ft

Elérhetőség

Debrecen,
Bem tér 14., Simonyi kapu

Készítette
honlapsiker-logo